Small, Smart Living. Twintig microwoningen in drie varianten met gezamenlijke functies.

Small Smart Living realiseert gerieflijke microwoningen op een voor de natuur, mens en omgeving vriendelijke manier. Ze zijn goed geisoleerd, voorzien van voldoende zonnecellen, warmtepompen, balansventilatie en mede daardoor energieneutraal (EPC < 0). Er wordt een gezamenlijk pand gebouwd waar je kunt vergaderen, kaarten, feesten, er is een gezamenlijke waskamer, logeerkamer en een technische ruimte. Op het terrein vind je een fietsenstalling, parkeerterrein, fruitbomen en enkele moestuinen. De netto verblijfsruimtes varieren tussen de 32 en de 40 m2.

Prijsindicatie vanaf 175,000 euro inclusief b.t.w. en vrij op naam.

Type 11 plattegrond

Type 12 plattegrond

Type 13 plattegrond

Type 11 impressie

Enkele specificaties Waardes
B.V.O. (m2) 42
Inhoud (m3) 140
G.O. (m2) 32
Verwarming Vloerverwarming door warmtepomp
Koeling Topkoeling door warmtepomp

Type 12 impressie

Enkele specificaties Waardes
B.V.O. (m2) 47
Inhoud (m3) 155
G.O. (m2) 36
Verwarming Vloerverwarming door warmtepomp
Koeling Topkoeling door warmtepomp

Type 13 impressie

Enkele specificaties Waardes
B.V.O. (m2) 52
Inhoud (m3) 170
G.O. (m2) 40
Verwarming Vloerverwarming door warmtepomp
Koeling Topkoeling door warmtepomp

Elk huis is een volledig zelfstandige woning met alle gemakken als vloerverwarming /–koeling, balansventilatie, aansluitingen voor de keuken, bad- en slaapkamer. Optioneel wordt ook een keuken geplaatst. U heeft keus uit 2 types: 1 luxe volledig uitgeruste en 1 sobere, eenvoudige keuken inclusief een A++ koelkast, een combi stoomoven, afzuiger, magnetron en 2 inductie kookplaten. U kunt natuurlijk ook zelf een keuken (laten) installeren. De vloeren op de begane grond zijn gevlinderd en gecoat. De verdiepingsvloeren zijn van onbehandelde hout. Niet of nauwelijks eerst klussen, maar gelijk inrichten en genieten.

De huizen zijn (optisch) delen van schuren rondom een brink naast de gemeenschappelijk ruimte, de boerderij. Hoewel het dus lijkt of de huizen een deel van een schuur zijn, worden ze volkomen los van elkaar geproduceerd en hebben ze geen gemeenschappelijke tussenmuur. Hierdoor is de acoustische isolatie maximaal en wordt het leefklimaat niet nadelig beinvloed.

Aan de informatie en de getoonde beelden op deze website kunen geen rechten worden ontleend. Indien je geinteresseerd bent in het wonen op een wijze zoals hier is beschreven en met name wonen zonder ecologische footprint, laat het ons weten via het interesse formulier. Zend een e-mail als u vragen heeft naar: contact@smallsmartliving.nl

Een gezamenlijk gebouw met de volgende functies: sociale gebeurtenissen in het algemeen, logeerkamer en wasserette is in de koopsom begrepen. Voorbeelden van het gebruik zijn: vergaderen, praathuisfunctie, TV- en/of muziekkamer, kaarten, biljarten en wat de bewoners maar wensen. Gemeenschappelijk eigendom wordt ook het parkeerterrein, fietsenstalling en de tuin met vele fruitbomen en enkele moestuinen.

Hierboven zie je schematisch de indeling van het terrein, met de gezamenlijke boerderij, het parkeerterrein, de moestuinen en de fruitbomen en als het ware rondom een brink gesitueerd de woningen, geclusterd per 2 tot 4 stuks